Log in

De Nationale Bosbeheerquiz 11 juni 2020

Heb jij verstand van bos en bosbeheer? Ben je een echt vakmens, of wil je dat graag worden? Toets dit jaar dan weer je kennis en leer van de antwoorden in De Nationale Bosbeheerquiz! Donderdagmiddag 11 juni 2020 organiseert de Quizcommissie van de KNBV alweer de 5e Nationale Bosbeheerquiz, een speciale editie dus. Vorm een team (4 of 5 personen) en meld je aan via nbq@knbv.nl! Wees er snel bij, er is plaats voor maximaal 16 teams.

In 8 rondes van 10 vragen kunnen de teams laten zien wat zij van bos en bosbeheer weten. Bos wordt hier ruim worden opgevat: zo kun je ook vragen verwachten over hout, bosgeschiedenis en kunstzinnige bosaspecten. Van één van de rondes zul je met je team de antwoorden in het bos zien te vinden...

De quiz wordt geleid door quizmasters Frits Mohren en Simon Klingen. De jury bestaande uit Henk Lugtmeijer en Yolt IJzerman zal het eerlijke verloop bewaken (geen digitale hulpmiddelen) en beslist bij discussies over de antwoorden.

Klik hier voor meer informatie over de quiz, het programmawijze van inschrijven en betalen en de teams die mee hebben gedaan. 

Top